zondag 4 oktober 2009

Het eerste mailtje als aankondiging van onze trouw

Beste familie en vrienden,

Verloofd zijn is zo een fijn gevoel. Weten dat je binnenkort gaat trouwen. Het organiseren van een trouwfeest voor familie en vrienden. Samen verder het leven instappen.
Wij vinden dit alvast een enorme uitdaging.

Juli 2010 gaan we trouwen in Noorwegen.
9 jaar geleden leerden we elkaar kennen in Namsskogan – en 9 jaren lang is Noorwegen ons paradijs geweest. Er zijn zoveel mooie momenten, die we nooit meer zullen vergeten. Noorwegen is nu net het knooppunt in ons leven waar we dan ook graag willen trouwen.

Heel graag zouden we dit mooie moment samen met jullie willen delen.
Jullie zijn van harte welkom op ons feest. Een Noors huwelijk wordt dikwijls een heel weekend gevierd, dat willen wij ook.
De datum staat nog niet vast maar wat we wel weten is dat het waarschijnlijk in het 3de of 4de weekend gaat zijn. (16-17-18 juli of 23-24-25 juli)De rest van de week willen we jullie doorheen een mooi stukje Noorwegen begeleiden. Er zullen ook activiteiten georganiseerd worden aangepast aan iedereen. Ook voor onze bommakes en bompakes. Dus lieve ouders dit kunnen jullie zeker aan. (O;

Zet alvast maar een dikke rode kring in je agenda rond de maand juli. !!!En komen zou ik zeggen !!!
(Verdere informatie volgt nog)
Het verhaal van de verloving vinden jullie op onze blog: http://blog.wereldvanavontuur.be/ Voor foto’s: http://spitsbergen.wereldvanavontuur.be/

Vele dikke knuffels van ons beiden,
Kim en Jochem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten